torstai 16. kesäkuuta 2016

Tunnekeho luo ihanuutta ja haastetta

Sielun polku yksilölle on kovin moninainen haasteiltaan ja opetuksiltaan. Inkarnaatiokehomme rakenne on useampiosainen. Fyysinen keho kokee fysiikan lait, tunnekeho tunnemaailman moninaisuuden ja henkikeho syvemmän henkisen tason meissä.Tässä fyysisessä inkarnaatiossa meillä on mahdollisuus havainnoida kokemuksiamme myös tunnekehon kautta. Tunnekeho ja sen aistimukset ovat erikoisuuksia, joista saamme nauttia nimenomaan täällä maaplaneetan energioissa. Muilla planeetoilla ovat toisenlaiset asiat etusijalla. Nyt kun kerran olemme täällä on tarkoitus hyödyntää kehollista kapasiteettiamme ja oppimisen kannalta useimmiten "kantapään kautta" se onnistuu parhaiten.

Keräämme tunteita tunnekehoomme. Tunteita kokemuksistamme erilaisissa yhteyksissä, haasteissa ja myös ilon sekä rakkauden kautta. Kaiken kaikkiaan ihmeellisen monipuolinen valikoima aistimuksia on tarjolla!
On ihana saada tuntea (pitkästä aikaa) ja aistia pienempiäkin nyansseja :) Ongelmaksi ja haasteeksi tulee useimmiten se, että tunteet saattavat jäädä tukkimaan kehomme energioita ja suuremmassa mittakaavassa ollessaan estävät meitä jopa etenemästä elämänpolullamme.

On tärkeää opetella, ei pelkästään keräämään aistimuksia, vaan myös käsittelemään niitä tarkoituksenmukaisesti. Tunnekehoa tulee hoitaa yhtä lailla kuin fyysistä kehoa! Haasteellisinta lienee opetella käsittelemään negatiivisten tunteiden käsittelyä. Ne ovat meille suurta oppia ja kun ymmärrämme ne tarkoituksenmukaisia ja kehittävinä kokemuksina, pystymme löytämään niille myös oikean purkumallin.

Onneksi tänä päivänä meille on tarjolla jo monia kehoterapia-muotoja (esim. rosen-terapia, matkamenetelmä, hypno-terapia, kehoterapia jne..). Jokainen voi valita itselleen sopivan.

Ihmeellisintä tässä kombinaatiossamme on se, että tunnekokemukset näyttävät siirtyvät jopa aiemmista elämistä tähän päivään. Nimenomaan jos ovat tarkoituksenmukaisia ja vielä kesken olevia oppeja.
Teen asiakkaille regressioterapiaa (mennyt elämä -terapiaa) ja myös opetan terapeutteja. Siinä yhteydessä on tullut selväksi, että keho saattaa muistaa merkitykselliset tunnekokemukset hyvinkin kaukaa, edellisistä inkarnaatioista -nimenomaan silloin kun karmallinen oppi asiasta on vielä loppuun saattamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti