keskiviikko 20. tammikuuta 2016

9 TÄHDEN ASTROLOGIAA Osa 2/3 vuosinumeroiden ominaisuudet

Vuosinumeroiden ominaisuudet, lyhyt luennehdinta kustakin:

Vuosinumeron lisäksi henkilöön vaikuttavat myös kuukausi- ja tendenssinumeroiden elementit, mutta vuosinumero/elementti antaa 65% :sti yleisvaikutelman. Halutessasi voit tilata laajemman 9-KI:n kartoituksen itsestäsi, ks. lisää www.aurinkohoitola.fi > fengshui-sivulta!

TULI-9:

Eloisa, liikettä elämään tuova ”monta rautaa yhtä aikaa tulessa pitävä” ihminen, joka kyllästyy helposti hitauteen, koska pitää vauhdista. Hän on isojen kuvioiden oivaltaja, idealistinen ja kilpailuhenkinen. Ulospäin suuntautuneena ihmisenä haluaa ilmaista itseään. Kykenevä nopeisiin, impulsiivisiin päätöksiin. Ammattiylpeitä ja usein turhan ehdottomia ajatuksissaan. Tietää paljon, muttei välttämättä syvällisesti. Intohimoinen ja huomiota herättävän nopea.
Vähän todellisia ystäviä, mutta paljon tuttuja. Menestymisen aloina kauppa, myynti, julkisuus, uudet trendit, verkostoituminen. Liikuttuu helposti. Omaa ulospäin näkyvää henkisyyttä. Toisinaan helposti kiihtyvä ja kiireellinen luonteensa voi ylikuumentuessaan aiheuttaa harkintakyvyn heikkenemistä ja synnyttää hätiköiden lausuttuja ajatuksia ja mielipiteitä.

MAA-8:

Suuren tahdonvoiman maskuliininen henkilö, joka näyttää ulospäin vakaalta ja liikkumattomalta, kuin hiljaiselta vuorelta – myönteinen sellainen. Työteliäs ja määrätietoinen, alana esim. varainhoito, ulkomaankauppa, sijoitus-business. Mahtava neuvonantaja. Hyvä muisti ja suuri tietopankki päässään. Älyllisesti sisäänpäin kääntynyt ja verbaalisesti vähäsanainen. Mielipiteiltään vanhanaikainen ja konservatiivinen. Voimakas oikeudenmukaisuuden taju, valmis puolustamaan muita. Vapaaehtoisesti hieman yksinäinen. Tunteiden ilmaisu haasteellista. Peittää tunteensa ja niihin pääsee kiinni vain älyllisen keskustelun kautta. Hän ei ilmaise itseään kuin ärsytettynä tai yllytettynä. Lopettaja-aloittaja –tyyppi, joka etenee elämässään sykleittäin ja oppii monet asiat kantapään kautta.

METALLI-7:

Karismaattinen ja pidetty ihmisjohtaja. Uskottava ja vakuuttava. Tekee kaiken tyylikkäästi ja viehätysvoimalla – haluaa miellyttää muita. Hyvä puhuja ja kirjoittaja, joka ei pidä rutiineista, pakotuksesta, aikatauluista tai tarkkailusta. Taitava käyttämään passiivista voimaa, laskelmoiva ja suositteleva. Feminiininen, huumorintajuinen ja haluaa tulla huomioon otetuksi. Kepeä, hassuttelija, huvittelunhaluinen, iloinen, laiska ja juhlimisesta pitävä onnen ja nautinnon etsijä. Herkkä, intuitiivinen, joustava ja sosiaalinen. Toisaalta iloinen, mutta myös hiljainen mietiskelijä. Näyttää usein nuoremmilta kuin ovat. Hyväsydäminen ja valloittava, luotettava neuvonantaja. Etenkin naispuolisilla seiskoilla on kuitenkin voimakas tarve järjestellä omia ja eritoten toisten asioita. Haasteena fyysisen hyvinvoinnin hoitaminen. Liian helppo olosuhde tekee heidät veltoksi ja laiskaksi. Rahoitusala, viihdeteollisuus ja liike-elämä kiinnostaa.

METALLI-6:

Maskuliininen, luontainen johtaja ”isä-hahmo”, joka ottaa vastuun ja toimii tukena perheelle. Herkkävaistoinen ja huomiokykyinen henkilö osaa toimia aina oikein. Erityisesti kriisitilanteissa parhaimmillaan, pystyy hallitsemaan ja valloittamaan organisoidulla ja maltillisella arvostelukyvyllään. Ulkoisesti rauhallisen, seesteisen, ylevän ja täydellisen oloinen. Työaloja esim. liiketalous, julkishallinto, johtotehtävät tai oma yritys. Yksi intuitiivisimmista merkeistä, silti tunnepuolella vaikeuksia. Haasteena liiallinen kovuus, kontrollointi ja sotilaallinen johtaminen, hyvin perfektionistinen. Rehellinen, jalo, omantunnonherkkä, luotettava, korkean moraalin, kunnianhimoinen ajatustensa toteuttaja. Epäitsekäs auttaja. Varovainen, arka ja hidas, sopeutumisessa vaikeuksia, eikä pidä siitä, että hänelle nauretaan. Haasteena sopeutuminen joukkuepeliin. Kun sanoo aikovansa tehdä jotain, hän myös tarkoittaa sitä. Usein vaikea kuunnella ja vastaanottaa toisten ihmisten neuvoja ja arvostelua. Syvä kiinnostus korkeita moraalisia ja uskonnollisia periaatteita kohtaan. Epäitsekkäin kaikista 9 numerosta. Tätä ominaisuutta edustaen toiset saattavat innostua hänen esimerkistään ja tehdä käänteentekeviä muutoksia omassa elämässään.

MAA-5:

Voimakas, ylpeä, lahjakas ja luova. Usein politiikan, elintarvike-teollisuuden tai liike-elämän alalla. Omaa käytännön ideoita ja suunnitelmia. Huomion keskipisteessä – asioiden keskellä elävä äärimmäisyyksien merkki. Laaja perhe/ ystäväjoukko. Hyvää tarkoittava; lämmin ja avulias, silti vähän sydänystäviä. Itsevarmuus ja –tietoisuus saattaa ärsyttää muita, koska nauttivat julkisuudesta. Vaikutusvaltainen ja kunnianhimoinen toimija. Tekee suuria muutoksia elämässään. Neuvonantaja, joka seuraa tarkasti maailmanmenoa, kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Aura puoleensavetävä. Voimakas tarve ihailuun ja huomioon. Ihmissuhteissa se määräävämpi osapuoli. Odottamattomia elämänkäänteitä, erikoisia ihmissuhteita ja perheyhteyksiä. Kyky ymmärtää monimutkaisiakin asioita. Haasteena levon ottaminen. Äärisuuntautuneita, masentumisalttiita ja itsepäisiä. Taitava imitaattori.

PUU-4:

Hyvä ja runsaspuheinen kommunikoija, esim. median, matkailun, kuljetusalan tai tietoliikenteen alalta. Pitää matkustamisesta, haluaa kokeilla uutta. Sinnikäs ja ahkera, haluaa tehdä suurimman osan töistään itse. Feminiininen tutkija, hakee uusia lähestymistapoja ja muuttaa usein mieltään sekä elämänsä suuntaa. Tarjoaa nopeita ehdotuksia asioita parantaakseen. Selkeästi itseään ilmaiseva – haluaa välttää väärinkäsityksiä ja välttää kenenkään loukkaamista. Viehättävä, herttainen tai oikukas. Arvaamattoman vahva, luova, herkkä, sinnikäs ja päättäväinen. Ottaa erityisen katseyhteyden keskusteluissa, joka voidaan ymmärtää väärin. Kärsimätön, tarvitsee paljon tekemistä, sinnikäs, jääräpäinen. Analysoi ongelmia liikaa. Harkitseva, hillitty, luottavainen. Helposti haavoittuva, ei kuitenkaan pitkävihainen. Aavistaa helposti toisten tunteet. Taiji, jooga tms. kehon henkinen harjoittelu hyväksi. Tulisi oppia rentoutumaan ja levähtämään!

PUU-3:

Optimistinen, positiivinen, koko ajan liikkeessä, ei voi pysähtyä paikalleen. Ärsyyntyy hidasteista ja hitaista ihmisistä. Impulsiivinen, räjähtävä, joskus vaikea viedä projekteja loppuun.
Maskuliininen, nuorekas, vitaalinen, riippumaton ja romanttinen. Rakastuu usein, elää mielihyvää varten. Tunteet näkyvät helposti, myös punastuminen. Puolustautuu jyrähtämällä kuin ukkonen. Pitää oikeutta tehdä mitä haluaa ja milloin haluaa. Vilkas, puhelias, suorapuheinen – hänen on joskus vaikea kuunnella toisia. Kärsimätön, lahjakas, taitava, luova, taiteellinen, käytännöllinen, konkreettinen, hyvä esteettinen silmä. Esim. tiede, design ja taide alojaan. Raivaa tilaa muille ja toimii edellä kävijänä. Kolmonen itsenäistyy varhain ja menestyy alallaan jo nuorena Usein herkkä äänille ja hälylle, tarvitsee luonnon läheisyyttä rauhoittuakseen.

MAA-2:

Kotona viihtyvä ”Äiti”-hahmo. Vastaanottavainen, hellä, pyyteetön hoitaja-tyyppi. Kärsivällinen, diplomaattinen, rakkaudellinen, feminiininen ja palveleva uhrautuja. Haluaa elää perheessä tai ryhmässä. Työala esim. kotityöt, elintarviketeollisuus, palveluala, hoivatyö. Keskittyy yleensä vain yhteen projektiin tai aiheeseen kerrallaan. Musiikki, kulttuuri, filosofia, politiikka, kaupankäynti ym. yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat. Ulospäin suuntautunut, seurallinen, älykäs tarkkailija. Taito oppia jatkuvasti uutta. Heikko itsetunto aiheuttaa epävarmuutta ja päättämättömyyttä. Murehtii liikaa. Puutarhan hoito ja pitkät kävelylenkit hyväksi. Pikkutarkka, konservatiivinen ja jossain määrin leväperäinen. Samanaikaisesti sekä voimakastahtoinen, intensiivinen, jopa manipuoiva sekä itsepintaisen sisukas, ystävällinen, ajattelevainen ja herkkätuntoinen. Taipumus takertua pikkuseikkoihin.

VESI-1:

Itsenäinen, sisällä lujaa vahvuutta ja sitkeyttä. Maskuliininen, joustava, sosiaalinen, diplomaattinen, kärsivällinen ja riippumaton. Usein hoitoalalla tai lääketieteen parissa. Taiteellinen, kuvataiteiden ja kirjoittamisen alalla erityisesti. Yksinäisyyttä sekä vapautta rakastava, saattaa vetäytyä joskus liiaksikin. Kiehtovan salaperäinen ja vetovoimainen, josta ei saa koskaan täysin selvää ja, jota ei voi hallita. Viisas ja henkinen, myös uskonnollisesti suuntautunut. Ulospäin ehkä pinnallisen, kovan tai kylmänkin oloinen – varautunut, salaileva ja syvällinen. Ei pidä ulkopuolisista neuvoista, eikä asioihinsa puuttumisesta – uskoo pärjäävänsä omillaan. Tarvitsee paljon tilaa ihmissuhteissa. Elämäntapa yksinkertainen ja selkeä. Osaa järjestää asiat kuin asiat sulavasti. Värit tärkeitä. Huumorintajuinen tutkimusmatkailija ja kuriton seikkailija. Hauska ja leppoinen. Vaikeaa tietää mitä hän todella ajattelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti