torstai 10. joulukuuta 2015

Suuri transformaatio meneillään

Tämän ajan ilmiö, joka nousee yhä vahvemmin, on ihmisten altistuminen sisäilma- ja homeongelmille. Uskon, että kun herkän ihmisen energiakeho resonoi koko ajan ympärillä tapahtuvaan muutokseen, herkkyys reagoida kasvaa. Kaikki se kuona, joka tulee puhdistaa on noussut esille ja keskellemme.
Tällä hetkellä silmiinpistävää on suuri transformaatio, jossa olemme: luonnontila puhdistautuu, valta- ja materiarakenteet heikentyvät, rakkaudellisuus ja toisen ihmisen huomioiminen lisääntyy. Nämä kaikki tapahtuvat käänteisesti, suuurien haasteiden tuomina ohjauksina. Suuri muutos tuntuu ja näkyy. Herkät ihmiset reagoivat jatkuvaan energiamyllerrykseen.

Emme ole vielä tasapainossa, vaan pyrimme pitämään energioilla itsemme kasassa, usein äärirajoille asti kipuillen. Emme voi päästä hyvään energiavoimaan, jos rakenteet ympärillämme pysyvät raskaina ja vääränlaisina. On sitten kysymys epäterveestä rakentamisesta, vääristyneestä tavasta kohdata ihmisiä, oman rakkaudellisen elämäntehtävän korvaamisesta materianhimolla, lisääntyneestä vallanhalusta, epäoikeudellisesta luomakuntien kohtaamisesta ym. on asioiden muututtava rakenteitaan myöten, jotta kaikki tämä pääsee muokkaantumaan uudelleen!

Perusrakenteiden (niin fyysisten kuin henkisten)  korjaaminen vaatii perustavaa laatua olevaa työtä ja siihen päälle kaikki se henkinen työskentely, jota muutoksen keskellä olevalta kehittyvältä ihmiseltä nyt vaaditaan....ei helppoa, eikä nopeaa. Mutta se on ainoa tie ylöspäin. Nyt on tärkeää pitäytyä tavoitteessamme vahvasti ja luottavaisesti.

Elämme rankkaa peruspuhdistautumisen jaksoa, johon voimavaroja tuo henkisen merkityksen ja kollektiivisen elämäntehtävämme ymmärtäminen: rakennamme yhdessä parempaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti