sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Elämme monessa ajassa

Energiakenttä on viittamme, josta henkimaailma meidät erottaa. He eivät katso vaatteitamme, eivätkä ihomme koristeita, vaan katsovat energiastamme sen mitä olemme. "Viittamme" kertoo heille mitkä ovat lahjamme, haasteemme, kokemuksemme, värähtelytasomme, suuntamme, henkiset symbolimme, tarkoituksemme jne... Viitassa olemme läsnä kaikessa sielumme ajassa. Aikaa sinänsä ei ole, vaan kaikki aika on kaiken aikaa läsnä: niin mennyt, nykyinen kuin tuleva. Kaikki aiemmin kokemamme, oli se sitten menneistä tai nykyisestä elämästämme, vaikuttaa siihen miten toimimme nyt ja nykyisyys vaikuttaa siihen millaisen tulevaisuuden itsellemme luomme.

Tärkein aika on siis nykyisyys. Kun elämme intensiivisesti tätä hetkeä, muokkaamme etenemistä polullamme haluamaamme suuntaan. Tulevaisuus määrittyy tämän hetken perusteella. Jos haluat muutosta tulevaan, tee muutos tähän hetkeen!

Menneiden elämien kokemukset ovat viisautta, jota tarvitsemme tulevan rakentamiseen. Menneiden kautta ymmärrämme sen miten olemme päässeet tähän.
Menneitä elämiä voi olla mukava tutkailla, kunhan ei jää niihin koukkuun, vaan keskittyy enemmän nykyiseen kehitykseensä. Mennyt elämä -terapia (regressioterapia) on yksi terapiamuoto itsensä ja menneiden tasojensa ymmärtämiseen. Valitse siihen aina koulutuksen käynyt terapeutti!

Nykyisen elämän laatuun (sitä myöten myös tulevaan) vaikuttaa eniten ajatuksemme voima. Ymmärtämällä ja ottamalla käyttöön ajatuksesi mahtavat voimat, saat elämääsi kaiken toivomasi onnellisuuden ja hyvinvoinnin. Nykyhetki luo tulevan!

Tulevan näkymän voimme nähdä selväaistiamme käyttäen ja sen perusteella voimme todeta haluammeko sen näkymän mitä tämän hetkisellä toiminnallamme rakennamme vai haluaisimmeko muuttaa tulevaisuutta? Sen voimme tehdä nyt, muuttamalla ajatuksiamme. Vetovoiman Lain avulla, kutsumme itsellemme sen mitä tarvitsemme!

Sain aikanaan spontaaneja siirtymiä regressioihin (menneiden elämien mielikuvia ja muistoja), jonka vuoksi lähdin tutustumaan regressioterapiaan ja sitä myöten myös kouluttauduin terapeutiksi. Siltä kokemuspohjalta valmennan vuosittain yhden terapeuttiryhmän. Seuraava ryhmä aloittaa tammikuussa Lempäälässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti